Skip to main content

فهرست مطلب

بهترین کیف پول دسکتاپ ارز دیجیتال

کیف پول دسکتاپ یکی از انواع کیف پول‌های ارز دیجیتال برای نگهداری رمزارزهای و دارایی‌های کاربران است. بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای لپ تاپ و کامپیوتر شخصی، به دلیل قابلیت‌های متعدد و دسترسی سریع و آسان، محبوبیت بالایی در بین کاربران ارزهای دیجیتال بدست آورده است.همانطور که می‌دانید برای دریافت، ارسال و نگهداری بیت کوین و سایر رمزارزها شما نیاز به نرم افزاری با نام کیف پول (Wallet) دارید. یکی از محبوب‌ترین محیط ها برای استفاده از کیف پول دیجیتالی، کامیپوتر شخصی یا همان دسکتاپ است. با پیشرفت در حوزه کریپتو و افزایش کاربران به این حوزه، شرکت‌های سازنده کیف پول‌های دیجیتال، در تلاش برای ارائه برنامه سازگار با سیستم عامل‌ها و پلتفرم‌های مختلف نظیر موبایل هستند.

بهترین کیف پول نرم افزاری ارز دیجیتال امکان نصب روی سیستم عامل‌های مختلف نظیر ویندوز، مک و لینوکس را دارد. شما با دانلود والت برای ویندوز و سایر سیستم عامل‌های کامپیوتر شخصی خود می‌توانید شرایط نگهداری، ارسال و دریافت انواع رمزارز را به صورت امن فراهم نمایید. در ادامه این مطلب بیشتر به بهترین کیف پول نرم افزاری ارز دیجیتال برای دسکتاپ، انواع آدرس کیف پول ارز دیجیتال و … خواهیم پرداخت.

انواع ولت دسکتاپ ارز دیجیتال

انواع ولت دسکتاپ ارز دیجیتال

به طور عمده ولت‌ها به دو دسته کیف پول گرم (Hot wallet) یا ولت اینترنتی و کیف پول سرد (cold wallet) یا ولت بدون اتصال به اینترنت تقسیم‌بندی می‌شوند. کیف پول دسکتاپ امکان نصب روی رایانه شخصی کاربران را دارد و به دلیل استفاده از اینترنت نوعی کیف پول نرم افزاری یا کیف پول گرم محسوب می‌گردد. کیف پول‌های گرم یا آنلاین اطلاعات و دارایی‌ها را به صورت آنلاین ذخیره می‌کنند. درحال حاضر خیلی از کیف پول‌های دسکتاپ از سیستم عامل‌های موبایل نیز پشتیبانی می‌کنند.

پلتفرم‌های آنلاین و تحت وب همانند هر سیستم اینترنتی دیگر امکان هک شدن دارند. البته توسعه‌دهندگان این والت‌ها، الگوریتم‌های فراوانی را به‌منظور حفظ دارایی و اطلاعات کاربران درنظر گرفته‌اند و دسترسی به آن‌ها چندان نیز سریع و ساده نخواهد بود. دسکتاپ ولت در صورتی که توسط شما بگونه‌ای تنظیم شده باشد که کامیپوتر شما کلا به اینترنت متصل نباشد، از نوع Cold wallet خواهد بود. زمانیکه شما قصد دارید ولتی ایمن داشته باشید، می‌توانید از این نوع استفاده کنید؛ اما هیچگاه نباید آن را به اینترنت متصل کنید.

یکی از معایب این ولت‌ها این است که چون سیستم عامل به اینترنت متصل نمی‌شود، آپدیت نخواهد شد و نسبت به بدافزارها ممکن است امنیت بالایی نداشته باشد. حال درصورتی که ولت شما به اینترنت متصل باشد، از نوع Hot wallet به شمار می‌رود. در حالت کلی استفاده از ولت آنلاین امنیت کمتری نسبت به ولت‌های آفلاین دارد (البته به دلیل عدم اتصال به اینترنت با مشکل عدم بروزرسانی و تهدید بدافزارها مواجه است. بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای لپ تاپ امکان استفاده در سیستم عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس و …. را دارد.

مزایای کیف پول دسکتاپ

معایب کیف پول دسکتاپ

معیارهای انتخاب بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای لپ تاپ

در ادامه به برخی از مهم‌ترین معیارها در انتخاب بهترین کیف پول نرم افزاری ارز دیجیتال و کیف پول دسکتاپ خواهیم پرداخت:

امنیت کیف پول (Wallet Security)

یکی از موارد مهم برای انتخاب بهترین کیف پول های بیت کوین برای کامپیوتر شخصی برخورداری کیف پول دسکتاپ از حداکثر الگوریتم‌های امنیتی است. اولین شرط برای داشتن سطح امنیتی خوب برای بهترین کیف پول های ویندوز، برخورداری از عبارت بازیابی (Recovery Phrase) می‌باشد. بعد از آن نکته مهم دیگر احراز هویت دو عاملی (Two-Factor Authentication) یا 2FA است. احراز هویت دو عاملی، اقدامی امنیتی بوده و کاربران را ملزم می‌کند تا هویتشان را از طریق دو شناسه متفاوت برای دسترسی به کیف پول دسکتاپ تایید کنند.

برخی از کیف پول‌ها مجهز به الگوریتم مالتی‌سیگ (Multisig) برگرفته از عبارت چند امضایی (Multi Signature) هستند. در این نوع کیف پول‌های دسکتاپ برخی از اقدامات نیاز به دو یا چند کلید خصوصی دارد که تاحد زیادی موجب افزایش امنیت کیف پول و دارایی‌های ذخیره‌سازی شده در آن می‌شود.

فول نود نبودن (Full node)

Daedalus یکی از انواع کیف پول‌های دسکتاپی محبوب و معتبر در جهان است که تنها به دلیل یک ایراد، استفاده از آن به اغلب کاربران توصیه نمی‌شود. آن هم فول نود یا گره کامل این ولت دسکتاپی است. بدین صورت که این ولت یک نسخه کامل از بلاکچین ارز دیجیتال مدنظر را دانلود نموده و به صورت مستقل هر تراکنش را تایید می‌کند. این موضوع بخصوص در بلاکچین‌های بزرگتر موجب کاهش سرعت نرم افزار می‌گردد.

البته در برخی موارد ممکن است کاربر به یک ولت فول نود نیاز داشته باشد اما در حالت کلی استفاده از این نوع کیف پول ارز دیجیتال برای همه مناسب نیست. بویژه آن دست از کاربرانی که دارای سیستم ضعیف‌تری هستند، فول نود بودن کیف پول دیجیتال ویندوز دردسرساز است.

ارزهای دیجیتال مورد پشتیبانی (Supported cryptos)

توجه به این نکته مهم است که برخی از کیف پول‌ها، صرفا از یک رمزارز خاص (عمدتا بیت کوین یا اتریوم) پشتیبانی می‌کنند. از این رو در زمان انتخاب بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای لپ تاپ و کامپیوتر شخصی خود اگر صرفا روی یک ارز دیجیتال متمرکز نیستید، باید کیف پولی را انتخاب کنید که طیف وسیع‌تری از رمزارزها را پشتیبانی نماید.

تجربه کاربری (User experience)

درصورتی که کیف پول دسکتاپی شما ایمن و با قابلیت طراحی شده باشد اما رابط کاربری ضعیفی داشته باشد، موفق نخواهد بود. یک کیف پول زمانی می‌تواند بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای لپ تاپ باشد که سطح حداقل و معینی از شهود را داشته باشد تا کاربران کم سواد، مبتدی و یا پا به سن گذاشته هم بتوانند بدون نیاز به ویدیوهای آموزشی طولانی با آن کار کنند.

امکان اتصال به کیف پول های سخت افزاری (Hardware wallet connection)

تا زمانی‌که کیف پول شما به اینترنت متصل و آنلاین است، امکان سرقت و هک همچنان وجود دارد. درصورتی که کیف پول دسکتاپ شما امکان اتصال به کیف پول‌های سخت افزاری را داشته باشد، امکان سرقت و هک آن تا حد زیادی کاهش میابد. هنگامی‌که شما دارایی‌های خود را به یک کیف پول سخت افزاری (USB) انتقال می‌دهید، دسترسی هکرها به دارایی‌های شما غیرممکن می‌شود.

خدمات مشتریان (Customer service)

در زمان ایجاد مشکل در کار کردن با یک نرم افزار، وب سایت و یا اپلیکیشن بخصوص در حوزه کریپتو که پای سرمایه و پول در میان است، شما نیاز به تعامل با یک کارشناس با توانایی قدرت حل مساله دارید. فرض کنید شما مبلغی را در قالب ارزهای دیجیتال از طرف یکی از دوستانتان دریافت نموده‌اید یا اینکه خودتان از یک صرافی و یا کیف پول دیگری به کیف پول دسکتاپ خود وجه انتقال داده‌اید. وجه مورد نظر از مقصد خارج شده است اما در کیف پول شما وجود ندارد. در چنین شرایطی کیف پول مورد نظر شما باید دارای یک واحد پشتیبانی حرفه‌ای و در دسترس برای پاسخگویی به مشکلات شما باشد.

امکانات اضافی (Extra features)

علاوه‌بر موارد گفته شده ممکن است یک کیف پول دسکتاپ از امکانات و خدماتی اضافی برخوردار باشد. برای نمونه، برخی از بهترین کیف پول های ویندوز امکان ترید ارزهای دیجیتال را هم در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند. یا برخی دیگر از بهترین کیف پول نرم افزاری ارز دیجیتال، علاوه بر نرم افزار کامپیوتری، از اپلیکیشن‌های موبایلی هم پشتیبانی می‌کنند که این موضوع آن‌ها را بسیار محبوب‌تر و کاربردی‌تر می‌کند.

معرفی بهترین کیف پول های دسکتاپ

بهترین کیف پول‌ های بیت کوین برای کامپیوتر شخصی توسط برنامه‌نویسان زیادی عرضه شده است که در نام‌های مختلفی در دسترس کاربران قرار دارند. تعداد بهترین کیف پول های بیت کوین برای کامپیوتر شخصی به بالای 50 عدد می‌رسد. در ادامه به برخی از بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای لپ تاپ و کامپیوتر که دارای محبوبیت و اعتبار بالایی هستند، خواهیم پرداخت؛

کیف پول جکس (Jaxx) بهترین کیف پول دسکتاپ ارز دیجیتال

کیف پول جکس (Jaxx)

کیف پول دسکتاپ جکس (Jaxx) توسط شرکتی کانادایی فعال در زمینه بلاکچین با عنوان Decentral، در سال 2014 راه‌اندازی شد. بعد از یک بروزرسانی بزرگ در سال 2018 نام این کیف پول به جکس لیبرتی (Jaxx Liberty) تغییر پیدا کرد. این کیف پول مولتی کارنسی است و امکان پشتیبانی از تعداد زیادی بیت کوین را دارد. همچنین کیف پول دسکتاپ جکس دارای رابط کاربری ساده و کاربرپسند نیز می‌باشد که حتی افراد مبتدی نیز به آسانی می‌توانند از آن استفاده کنند. از دیگر مزایای والت جکس امکان دانلود والت برای ویندوز، مکینتاش، لینوکس و همچنین سیستم عامل‌های تلفن همراه اندروید و آی او اس می‌باشد.

یکی دیگر از ویژگی‌های کیف پول دسکتاپ جکس دارا بودن یک صرافی داخلی با نام Shapeshift می‌باشد که امکان تبادل رمزارز بدون انتقال دارایی به بستری دیگر را نیز فراهم آورده است. والت جکس درحال حاضر نسخه‌ای بتا ارائه داده است که هنوز درحال آزمون و خطاست. این نسخه نسبت به نسخه قبلی تغییرات کاربری اساسی داشته است.

مزایا:

معایب:

کیف پول دسکتاپ کوپی (Copay)

کیف پول دسکتاپ کوپی (Copay)

کیف پول کوپی Copay پلتفرمی متن باز است که توسط شرکت BitPay (اولین شرکت پرداخت با بیت کوین) در سال 2015 راه‌اندازی شد. والت کوپی در سال 2016 توانست رکورد 200 هزار تراکنش در ماه را ثبت کند. این والت دسکتاپ امکان پشتیبانی از بیت کوین، ریپل، بیت کوین کش، لایت کوین و اتریوم را دارد. همچنین والت کوپی در سیستم‌ عامل‌های لینوکس، ویندوز و مکینتاش قابل اجرا می‌باشد و می‌توان آن را روی تلفن همراه نیز اجرا نمود. هر دو نسخه کامیپوتری و موبایل Copay از رابط کاربری ساده و کاربرپسندی برخوردار هستند.

کیف پول دسکتاپ کوپی امکان اتصال به سیستم TestNet را داراست که کاربران بواسطه آن می‌توانند بدون از دست رفتن داراییشان استراتژی و ایده‌هایشان را آزمایش کنند. این پلتفرم لایت نود بوده و از سیستم SPV به معنی تایید پرداخت ساده استفاده می‌کند. در این سیستم برای تایید تراکنش از بلاکچین اصلی رمزارز استفاد نمی‌شود، بلکه برای این فرآیند از شبکه‌ی بیت‌پی استفاده می‌کند.

مزایا:

معایب:

کیف پول دسکتاپ الکتروم (Electrum)

کیف پول دسکتاپ الکتروم (Electrum)

کیف پول الکتروم در سال 2011 راه‌اندازی شد و یکی از قدیمی‌ترین والت‌های رمزارز و بهترین کیف پول برای فارکس به شمار می‌رود. قدمت این پلتفرم نمایانگر این است که از آزمون‌های امنیتی سربلند بیرون آمده و جایگاه و اعتبار مناسبی در بازار کریپتوکارنسی بدست آورده است. والت دسکتاپ الکتریوم، کیف پول رسمی بیت کوین است که گفته می‌شود امکان پشتیبانی از لایت کوین کش و دش توسط نسخه کلون شده آن وجود دارد.

والت الکتروم یک سیستم متن باز است که کاربران امکان مشاهده همه پروتکل‌های آن را دارند. این کیف پول نمی‌تواند کلید خصوصی و اطلاعات کاربران را در هیچ سروری ذخیره کند و این موضوع تصمین‌کننده امنیت بالای الکتروم است. کیف پول الکتروم یک والت سبک است و برای بکارگیری آن به دانلود کل بلاکچین نیازی نیست. اگرچه این ولت ظاهری ساده و راه‌اندازی آسانی دارد اما رابط کاربری آن چندان ساده نیست. اما بوسیله گزینه‌های شخصی‌سازی می‌توان استفاده از آن را ساده‌تر نمود. از دیگر ویژگی‌های کیف پول الکتروم امکان همگام سازی آن با والت‌های سخت افزاری است.

مزایا:

معایب:

کیف پول دسکتاپ کوینومی (Coinomi)

کیف پول دسکتاپ کوینومی (Coinomi)

کیف پول کوینومی در ابتدا به عنوان یک ولت ارز دیجیتال موبایل بود و سپس توسعه‌دهندگان آن اقدام به راه‌اندازی نسخه‌ی دسکتاپ آن کردند. والت Coinomi  درحال حاضر یکی از محبوب‌ترین و بهترین کیف پول نرم افزاری ارز دیجیتال است که روی سیستم عامل‌های ویندوز، لینکوس، مکینتاش امکان اجرا دارد. این پلتفرم قابلیت پشتیبانی بیشتر از 400 کوین و توکن مختلف را دارد. همچنین والت دسکتاپ کوینومی دارای رابط کاربری ساده و جذابی است و کلیدهای خصوصی در آن به صورت آفلاین ذخیره می‌گردند.

کیف پول دسکتاپ کوینومی به عنوان بهترین کیف پول برای فارکس، برای کاربران خود امکان مبادلات و تبادلات درون سیستمی را فراهم نموده است. البته باتوجه به محدودیت‌های دسترسی برای آی‌پی‌های ایرانی، استفاده از این ویژگی برای کاربران داخل کشور امکان‌پذیر نیست و به تغییر IP نیاز است.

مزایا:

معایب:

کیف پول دسکتاپ اکسدوس (Exodus)

کیف پول دسکتاپ اکسدوس (Exodus)

کیف پول دسکتاپ اکسودوس Exodus، در سال 2016 برای استفاده دسکتاپ راه‌اندازی شد و در سیستم‌های دیگر نظیر تلفن همراه قابل اجرا نیست. ولت Exodus، به عنوان بهترین کیف پول برای فارکس، امکان پشتیبانی از حدود 50 کوین و توکن مختلف را دارد و تمامی آلت کوین‌های مهم را در لیست خود جای داده است. رابط کاربری والت اسکدوس بسیار روان، ساده و کاربرپسند است. کلید خصوصی این والت در زمان استفاده کاربران، در سیستم شخصی این افراد ذخیره می‌شود و امنیت دارایی آن‌ها را تا حدی تضمین می‌کند.

کیف پول دسکتاپ اکسودوس برای کاربران خود امکان مبادلات داخلی ارز دیجیتال را نیز فراهم کرده است. اما لازم به توجه است که آی‌پی ایران در لیست سیاه پلتفرم اسکدوس قرار دارد و کاربران ایرانی برای استفاده از آن نیاز به تغییر IP دارند. علاوه بر این موارد، این کیف پول دسکتاپ ضمن امکان نگهداری و مبادله ارزهای دیجیتال، قابلیت نصب اپلیکیشن‌های مختلف و مشارکت در بعضی از پروژه‌های دیفای و شرکت در استیکینگ ارزهایی نظیر کازموس، تزوس و وی‌چین را نیز ارائه کرده است.

مزایا:

معایب:

کیف پول دسکتاپ آرموری (Armory)

کیف پول دسکتاپ آرموری (Armory)

کیف پول آرموری یکی از شناخته‌ شده‌ترین کیف پول دسکتاپ ارز دیجیتال به شمار می‌رود. این کیف پول دارای امنیت بسیار بالایی است و تنها قابلین ذخیره‌ بیت کوین را برای کاربران فراهم آورده است. والت دسکتاپ Armory، با همه سیستم عامل‌های رایانه‌ای امکان اجرا دارد؛ اما روی سیستم عامل تلفن همراه قابل اجرا نیست. این ولت دسکتاپ به دلیل داشتن محیطی حرفه‌ای با تنظیمات و گزینه‌های پیشرفته برای افراد تازه‌کار در دنیای کریپتو مناسب نمی‌باشد. استفاده از این سیستم نیاز به دانلود کامل بلاکچین (فول نود است) دارد. از این رو کیف پول آرموری نوعی والت سنگین به شمار می‌رود.

کیف پول دسکتاپ آرموری Armory امکان ذخیره‌سازی آفلاین و سرد اطلاعات کاربران نظیر کلیدهای خصوصی را برای افزایش امنیت فراهم کرده است. پشتیبانی از تکنولوژی‌های چند امضایی و سگویت و قابلیت همگام‌سازی با کیف پول‌های سخت افزاری لجر نانو و ترزور از دیگر ویژگی‌های والت دسکتاپ آرموری محسوب می‌شود.

مزایا:

معایب:

کیف پول دسکتاپ بیت کوین کور (Bitcoin Core)

کیف پول دسکتاپ بیت کوین کور (Bitcoin Core)

کیف پول بیت کوین کور Bitcoin Core بوسیله تیم اصلی توسعه‌دهنده ارز دیجیتال بیت کوین راه‌اندازی شده است. والت بیت کوین کور، ولتی فول نود می‌باشد که به‌منظور استفاده از آن باید بلاکچین بیت کوین به صورت کامل دانلود گردد. سیستم ولت بیت کوین کور برای تایید پرداخت‌ها و آپدیت ماندن، از بلاکچین اصلی بیت کوین استفاده می‌کند و این موضوع باعث امنیت بسیار بالای آن شده است. این ویژگی همچنین موجب شده کیف پول بیت کوین کور نوعی والت سنگین محسوب شود و نصب و بارگیری آن نیاز به سیستمی پیشرفته با حجم ذخیره‌سازی بالا داشته باشد.

کیف پول دسکتاپ بیت کوین کور تنها امکان پشتیبانی از بیت کوین را دارد و به دلیل داشتن رابط کاربری و تنظیمات پیچیده برای کاربران مبتدی به راحتی قابل استفاده نیست. کیف پول بیت کوین کور، جزو بهترین کیف پول های بیت کوین برای کامپیوتر شخصی به شمار می‌رود که به علت پشتیبانی از ویژگی Mempool، تراکنش‌های ناموفق و تایید نشده را به کاربران نشان می‌دهد و این یکی از قابلیت‌های منحصربفرد این والت است. بیت کوین کور امکان همگام‌سازی با بسیاری از کیف پول‌های سرد ارز دیجیتال را نیز دارد.

مزایا:

معایب:

کیف پول دسکتاپ اتمیک (Atomic)

کیف پول دسکتاپ اتمیک (Atomic)

کیف پول اتمیک یکی دیگر از بهترین کیف پول های ویندوز به شمار می‌رود که در سال 2017 بوسیله یکی از بنیان‌گذاران شرکت Changelly راه‌اندازی گردید. والت Atomic روی تمامی سیستم‌ عامل‌های رایانه‌ای امکان اجرا دارد و رابط کاربری آن بسیار ساده بوده و تمامی افراد مبتدی و حرفه‌ای می‌توانند به آسانی از آن استفاده کنند. کیف پول دسکتاپ اتمیک تا زمان رعایت نکات امنیتی از سوی کاربران دارای امنیت قابل قبولی است و خود سیستم نیز امنیت تقریبا متوسطی دارد. سطح کارمزدها در والت اتمیک پایین و قابل قبول می‌باشد. کلیدهای خصوصی نیز در زمان استفاده از این والت دسکتاپ، روی سیستم مشخصی کاربران ذخیره می‌گردد.

والت دسکتاپ اتمیک، بیشتر از 500 توکن و کوین ارز دیجیتال را پشتیبانی می‌کند. کاربران این کیف پول دسکتاپ می‌توانند با استفاده از سیستم Atomic Swap اقدام به انجام مبادلات رمزارز بدون نیاز به صرافی‌ها در بستر همین کیف پول کنند. همچنین امکان خرید تعداد محدودی رمزارز در این والت فراهم شده است. استفاده از کیف پول دسکتاپ اتمیک رایگان است اما بکارگیری برخی امکانات آن نیاز به پرداخت هزینه دارد.

مزایا:

معایب:

کیف پول گواردا (Guarda)

کیف پول گواردا (Guarda)

کیف پول دسکتاپ گواردا توسط شرکت Guardarian OÜ در سال 2017 راه اندازی شد و توانست در مدت زمانی کوتاه بین کاربران حوزه کریپتو محبوبیت بالایی بدست آورد. والت دسکتاپ گواردا در حال حاضر از 50 کوین و بیشتر از 10 هزار توکن پشتیبانی می‌کند. این والت دسکتاپ در همه سیستم‌ عامل‌های رایانه‌ای و سیستم‌های اندروید و IOS تلفن همراه قابل استفاده است. کاربران والت Guarda در بستر این والت امکان مبادلات رمزارز دارند و دیگر نیازی به بسترهای دیگر برای انتقال دارایی ندارند.

کیف پول دسکتاپ گواردا امکان ذخیره کلیدهای خصوصی را روی سیستم شخصی کاربران فراهم کرده است و بدین واسطه امنیت دارایی آن‌ها را ارتقا می‌دهد. این پلتفرم هیچ کشوری را در لیست سیاه قرار نداده و از این رو بهترین کیف پول برای ایرانیان است.

مزایا:

معایب:

کیف پول دسکتاپ لجر لایو (Ledger Live)

کیف پول دسکتاپ لجر لایو (Ledger Live)

کیف پول سرد لجر نانو اس دارای یک نسخه تحت وب یا همان کیف پول دسکتاپ است که کارایی و امنیت بالایی را برای کاربران فراهم می‌کند. اما استفاده از این والت نیاز به خرید کیف پول فیزیکی این شرکت دارد. کیف پول دسکتاپ Ledger Live قابلیت پشتیبانی بیشتر از  1500 رمزارز را دارد و گزینه‌های سفارشی‌سازی متعددی را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد. رابط کاربری ساده، جذاب و امنیت بالای آن سبب شده این کیف پول دسکتاپ در لیست بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای لپ تاپ و کامپیوتر قرار گیرد.

کیف پول دسکتاپ لجر لایو به طور مداوم درحال آپدیت الگوریتم‌های امنیتی سیستم و اضافه کردن قابلیت‌های کاربرپسند و جدید است. کاربران می‌بایست در بازه زمانی کوتاه والت لجر لایو خود را آپدیت نمایند. لجر لایو برای افزایش امنیت بیشتر کاربران، 24 کلمه بازیابی قرار داده است که برخی این رقم را برای عبارت بازیابی نامناسب و بیش از اندازه می‌دانند.

مزایا:

معایب:

نکات امنیتی برای بهترین کیف پول های ویندوز و دسکتاپ

سیستم عامل‌های کامپیوتر بخصوص ویندوز که کاربران زیادی از آن‌ها استفاده می‌کنند، شدیدا در برابر بدافزارها و هک آسیب‌پذیر هستند. از این رو کاربران کیف پول دسکتاپ نسبت به کیف پول موبایل باید احتیاط بیشتری داشته باشند. در ادامه به چند نکته مهم در رابطه با امنیت بیشتر کیف پول کامپیوتر اشاره می‌کنیم:

بک آپ گیری از کیف پول

در بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال مبتنی بر بلاکچین، هر فرد مسئول دارایی خود است. مشخصه رمزنگاری در این شبکه تامین‌کننده امنیت بلاکچین بوده و اجازه دخالت شخصی را نمی‌دهد. درصورت خرابی دستگاه و یا حذف شدن کیف پول، اگر والت خود بک آپ نداشته باشید، دارایی‌هایتان را برای همیشه از دست می‌دهید. بهترین کیف پول های بیت کوین برای کامپیوتر شخصی از قابلیت بک‌آپ پشتیبانی می‌کنند. بنابراین حتما از کیف پول دسکتاپ خود بک آپ بگیرید و آن را در جایی ایمن نگهداری نمایید تا در صورت بروز هرگونه مشکل بتوانید اطلاعات و دارایی خود را بازیابی کنید.

استفاده از آنتی ویروس

باتوجه به اینکه کامپیوترهای شخصی نسبت به تلفن همراه بیشتر در معرض بدافزارها قرار دارند، توصیه می‌شود اقدام به نصب نرم افزارهای ضد ویروس روی کامپیوتر خود نمایید. ضدویروس‌های رایگان نیز وجود دارند اما بهتر از برنامه‌های معتبرتر با خرید اشتراک سالانه استفاده کنید.

مراقبت در برابر لینک ها و نرم افزارهای مشکوک

به هیچ عنوان بینک‌های مشکوک را باز نکنید و از نصب نرم افزارهایی که از امنیت آن‌ها اطمینان ندارید خودداری کنید. چراکه ممکن است حاوی لینک بدافزار و یا فیشینگ باشند. برای دانلود نرم افزارها حتما به منابع رسمی مراجعه کنید؛ زیرا برخی مواقع نرم افزارهای جعلی با نام و آیکون مشابه خود را به جای نرم افزارهای اصلی و معتبر جا می‌زنند.

قطع اتصال اینترنت

در کیف پول‌های کامپیوتری و دسکتاپ که دارایی‌هایی بالایی در آن وجود دارد، بهتر است از اتصال کامپیوتر به اینترنت خودداری شود. چراکه کیف پول‌های آفلاین نسبت به کیف پول آنلاین امنیت بیشتری دارند و تا حد زیادی خطرات را دور می‌کنند. البته برای نصب برخی از بروزرسانی‌ها نیاز به اتصال به اینترنت دارید که این خود کیف پول شما را در معرض خطر قرار داده و آن را به کیف پول آنلاین تبدیل می‌کند.

به طور کلی کیف پول‌های آفلاین که به اینترنت متصل نیستند امنیت بیشتری نسبت به کیف پول‌های آنلاین و متصل به اینترنت دارند. اما شما می‌توانید با روش‌های مختلف اقدام به افزایش امنیت کیف پول خود نمایید. برای نمونه بهتر است روی سیستم خود آنتی ویروس نصب داشته باشید و در هنگام نصب نرم افزارهای ناشناس دقت کنید.

به‌منظور اتقای سطح امنیت این والت‌ها، می‌توان اقداماتی نظیر استفاده از سیستم‌های دارای Air-Gapped و افزودن تایید دو مرحله‌ای (2FA) را انجام داد.

والت‌های سخت افزاری به سبب عدم اتصال دائمی به اینترنت و همچنین ذخیره کلیدهای خصوصی در خود، امنیت بیشتری نسبت به والت‌های نرم افزاری دارند.

بله. کیف پول‌هایی نظیر گواردا و جکس دارای قابلیت اکسچنج درون برنامه‌ای هستند.

ارسال پاسخ