Skip to main content
پیش بینی قیمت بیت کوین

توجه به عوامل موثر بر قیمت بیت کوین این روزها به شدت بالا رفته است. با گسترش تکنولوژی بلاکچین و توسعه سود دهی در بازار کریپتوکارنسی‌، اغلب افراد علاقه‌مند به اخبار تاثیرگذار بر ارز دیجیتال و سرمایه‌گذاری روی آن‌ها شدند. برخی معامله‌گران نیز از گذشته تابحال در پی پیش‌ بینی قیمت بیت کوین در سال 2023 و آینده بودند؛ تا بتوانند جهت معاملات و سرمایه‌گذاری‌های خود را برای ورود به بازار بیت کوین مشخص نمایند.

از این‌رو با توجه به تاثیر بیت کوین بر سایر ارزهای دیجیتال و قیمت هر بیت کوین در سال ۱۴۰۲، پیش‌ بینی قیمت این ارز و دیگر رمزارزها از اهمیت زیادی برخوردار است. در سال 2020، عوامل بنیادی تاثیرگذار بر قیمت بیت کوین در آن زمان اپیدمی کرونا، هوینگ بیت کوین و … بود که در آن زمان با توجه به این مسائل ورود به بازار توصیه نمی‌شد.

در ادامه این مطلب به بررسی عوامل تاثیر گذار بر قیمت بیت کوین و علت رشد بیت کوین امروز خواهیم پرداخت.

نگاهی به روند بیت کوین در سال 2020

در سال 2020 زمان شیوع و گسترش بیماری کرونا، تمامی بازارهای جهانی تحت‌الشعاع این عامل قرار گرفته بودند. در آن زمان پیش بینی شده بود که اگر بتوان بیماری را تا اواخر خرداد ماه کنترل نمود، ضرر و زیان زیادی به بازار وارد نشده و به طبع آن بیت کوین نیز مقاومت خوبی خواهد داشت. اما اگر نتوان این ویروس را کنترل نمود و گسترش آن افزایش یابد، باید تحلیلی مجدد روی کریپتو است‌ها داشت و مقاومت آن‌ها را در برابر این دشمن مشترک مردم بررسی نمود.

از این‌رو هرگونه ورود به بازار در آن زمان با احتیاط انجام شده و سیگنال‌های خرید متوسطی مشاهده می‌شد. در آن شرایط، بیماری کرونا یکی از اخبار تاثیرگذار بر ارز دیجیتال بود و توصیه شده بود که عوامل بنیادی و مخصوصا تاثیر کرونا روی اقتصاد جهانی مدنظر قرار گرفته و ورود به بازار خیلی بی‌‍‌مهابا انجام نشود.

عوامل بنیادی موثر بر قیمت بیت کوین در سال 2020

درواقع مسئله کرونا یکی از عوامل بنیادی موثر بر قیمت بیت کوین و سایر کریپتو بود. در سال 2020 کرونا موجب کاهش قیمت بیت کوین شده بود. یکی دیگر از عوامل مهم بنیادی در مورد بیت کوین، هوینگ بیت کوین در ماه می سال 2020 بود که به افزایش قیمت بیت کوین کمک کرده بود.

از دیگر عوامل بنیادی امیدوارکننده بیت کوین این بود که بیت کوین علی‌رقم سقوط به زیر 4 هزار دلار توانست خود را ریکاور نموده و تا 7 هزار دلار نیز بالا رود.

این مسئله در مورد سهام بانک‌ها و ارزهایی که پشتوانه دولتی دارند، خیلی امتیاز مثبتی محسوب نمی‌شود. اما طبق نظر کارشناسان در مورد آینده بیت کوین، درمورد این ارز به سبب عدم داشتن پشتوانه دولتی و موسسه‌ای پوئن مثبتی بود که این نوید را می‌داد که این کریپتوکارنسی‌ها در شرایط سخت بازار نیز مقاومت دارند. باتوجه به شرایط بنیادی و کرونا که تاثیر زیادی در شرایط اقتصادی اشخاص و کشورها داشت، ورود به بازار در آن برهه زمانی توصیه نمی‌شد.

نوسانات قیمت بیت کوین

پیش بینی قیمت بیت کوین در سال 2023 و آینده همانند سایر ارزهای دیجیتال همواره یکی از موضوعات جذاب در بازار کریپتوکارنسی است. تا اندازه‌ای که سوالات مطرح شده زیر بیشترین جستجو را در موتورهای جستجو داشته‌اند:

ارز دیجیتال بیت کوین به عنوان مادر کریپتوکارنسی‌ها معرفی شده و یکی از محبوب‌ترین ارزهای دیجیتال در جهان است. خریدن بیت کوین همانند خرید اوراق قرضه و سهام نیست و هیچ‌گونه فرم مشخص یا سند همکاری مشترکی برای بررسی وجود ندارد. از این‌رو هیچ سود، قیمت یا بازدهی ثابتی برای بیت کوین وجود ندارد. این رمزارز همانند ارزهای سنتی نبوده زیرا دولت یا بانک مرکزی بر روند ایجاد و استفاده از آن نظارتی ندارند.

بنابراین سیاست‌های مالی، ابزارهای رشد اقتصادی و نرخ تورم که معمولا روی نرخ ارز تاثیرگذارند، روی بیت کویت اثری نخواهند داشت. همین عامل سبب بالا و پایین شدن قیمت بیت کوین شده است.

درحالت کلی می‌توان گفت قیمت بیت کوین به صورت خاص بوسیله اشخاص تعیین نمی‌شود، بلکه وضعیت بازار مشخص کننده قیمت بیت کوین است.

 از سال 2009 که اولین بیت کوین ایجاد گردید تابحال قیمت بیت کوین نوسانات شدیدی را تجربه کرده است. این نوسانات فرصتی خوب را برای کسب سود و معامله‌گران این بازار فراهم آورده است. تحلیلگران براساس اخبار تاثیر‌گذار بر ارز دیجیتال، اخبار بیت کوین امروز و تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال می‌توانند اقدام به تحلیل و پیش بینی قیمت بیت کوین نمایند.

عوامل تاثیرگذار بر قیمت بیت کوین و دیگر رمزارزها

همانطور که در بالا بدان اشاره شد عوامل متعددی روی قیمت بیت کوین تاثیرگذار هستند. در ادامه به عوامل بنیادی تاثیرگذار بر قیمت بیت کوین اشاره خواهیم نمود:

قیمت بیت کوین متاثر از سیستم عرضه و تقاضا

سیستم عرضه و تقاضا بیت کوین

قیمت بیت کوین به بیانی متاثر از پذیرش آن تحت عنوان نوعی دارایی در بین مردم است. درواقع عرضه و تقاضا یکی از عوامل موثر بر قیمت این ارز دیجیتال می‌باشد. در صورت افزایش تقاضا برای بیت کوین، قیمت این رمز ارز افزایش خواهد یافت. برای نمونه اگر تعداد خریداران افزایش یابند، قیمت ارز دیجیتال بیت کوین نیز بیشتر می‌شود.

ارزشمندی فلزهای گرانبهایی همچون طلا نیز به دلیل عرضه‌ی محدود آن است. معمولا کنترل قیمت این دست از فلزات بوسیله سیستم عرضه و تقاضا (Supply and Demand) انجام می‌شود. این سیستم یک فاکتور ساده‌ی اقتصادی است که جزو اخبار تاثیر گذار بر ارز دیجیتال به شمار می‌رود.

هر زمان برای خرید رمزارزی در بازار ارز دیجیتال افزایش تقاضا ایجاد گردد، قیمت آن رمزارز افرایش خواهد یافت. برعکس این موضوع چنانچه عرضه بر تقاضا پیشی بگیرد، شاهد کاهش قیمت خواهید بود.

تقاضا به پارامترهای مختلفی نظیر رویدادهای مهم اقتصادی و سیاسی نظیر جنگ آمریکا و چین، انقلاب، تغییرات قوانین کشورها، شیوع بیماری‌هایی نظیر کووید 19 که به تاثیر آن اشاره نمودند و ….. بستگی خواهد داشت.

عرضه بیت کوین

عرضه بیت کوین به دو صورت متفاوت انجام می‌گیرد. در نوع اول پروتکل بیت کوین با نرخ ثابت سود امکان تولید بیت کوین‌ های جدید را بوجود می‌آورد. بیت کوین‌ های جدید با بررسی بلاک‌های تراکنش توسط ماینرها (استخراج کنندگان) وارد شده و نرخ ورودی کوین جدید در طول زمان کاهش میابد. در این شرایط نرخ تقاضا برای بیت کوین از عرضه بیشتر شده و قیمت بالاتر می‌رود.

دومین روش عرضه برمبنای تعداد بیت کوین‌ هایی است که سیستم می‌تواند دارا باشد. این تعداد بیت کوین‌ ها در 21 میلیون قفل شده و زمانی که به این عدد برسد، فعالیت‌های ماینینگ‌ به‌منظور تولید بیت کوین جدید دیگر انجام نمی‌شود. در اینجا ماینینگ بوسیله دستمزد تراکنش حمایت می‌گردد. عرضه بیت کوین در اواخر ژانویه 2017 به 16.8 میلیون رسید که نشان‌دهنده این بود که 80% عرضه انجام گرفته است. با عرضه 21 میلیون بیت کوین، قیمت‌ها دیگر به کاربردی بودن، قانونی و مورد تقاضا بودن آن بستگی خواهد داشت.

قیمت بیت کوین متاثر از هزینه استخراج بیت کوین

هزینه استخراج

هزینه تامین تجهیزات استخراج یکی از عوامل موثر بر قیمت بیت کوین است. اگرچه یک ارز دیجیتال به عنوان دارایی دیجیتالی به شمار می‌رود، اما در هر حال محصولی است که باید تولید گردد. عمده هزینه استخراج بیت کوین براساس هزینه برق مصرفی در روند ماینینگ (استخراج) محاسبه می‌شود. در فرآیند ماینینگ، ماینرها مسائل ریاضی رمزنگاری شده و پیچیده را حل نموده و به عنوان پاداش بیت کوین دریافت می‌کنند. ماینر دستگاهی است که با قدرت پردازش بالا مسائل رمزنگاری شده را طی فرآیند استخراج حل نموده و برق زیادی مصرف می‌کند. این فرآیند در قیمت بیت کوین موثر است.

براساس الگوریتم بیت کوین به صورت میانگین برای بررسی یک بلاک و تایید تراکنش‌های آن نیاز به 10 دقیقه زمان است. از این‌رو در هر 10 دقیقه یکبار یک بلاک جدید از بیت کوین استخراج خواهد شد. اما درصورت افزایش ماینرها، رقابت بین آن‌ها افزایش یافته و از این‌رو حل مسائل ریاضی بلاک سخت‌ترخواهد شد و زمان استخراج بیت کوین نیز بیشتر از 10 دقیقه می‌شود. در نهایت با دشوار شدن حل مسائل و لزوم حفظ فاصله 10 دقیقه‌ای، هزینه استخراج بیشتر می‌شود.

تاثیر هاوینگ بیت کوین بر قیمت بیت کوین

تاثیر هاوینگ بر قیمت بیت کوین

هاوینگ بیت کوین برای کنترل سیستم عرضه و تقاضا هر 4 سال یکبار رخ می‌دهد. درواقع طی فرآیند هاوینگ، پاداش استخراج‌ برخی از رمزارزها نصف می‌شود. در سال 2009 با استخراج اولین بیت کوین پاداش استخراج برابر با 50 بیت کوین بود. اولین هاوینگ در سال 2012 که پاداش استخراج 25 بیت کوین بود رخ داد. دومین هاوینگ در سال 2016 با پاداش 12.5 بیت کوین و در ادامه سومین هاوینگ نیز در 2020 با پاداش استخراج 6.25 بیت کوین اتفاق افتاد. درحال حاضر طبق اخبار بیت کوین امروز، پاداش استخراج 10 دقیقه‌ای با دستگاه‌های پرقدرت برابر با 6.25 بیت کوین می‌باشد.

هاوینگ موجب افزایش قیمت بیت کوین و دیگر رمزارزها می‌شود. این امر به دلیل کاهش عرضه بیت کوین است. زیرا نصف شدن پاداش ماینرها موجب کاهش فعالیت آن‌ها به صورت مقطعی خواهد شد. البته لازم به ذکر است هیچ قطعیتی درباره کاهش و یا افزیش قیمت بیت کوین طی پدید هاوینگ وجود ندارد.

سودمندی و کاربردی بودن ارز دیجیتال در قیمت بیت کوین

سودمندی و کاربرد ارز دیجیتال

یکی دیگر از عوامل موثر و تاثیر گذار بر ارز دیجیتال، سودمندی و مفید بودن آن‌ است. درصورتی که شما امکان استفاده از یک ارز را برای کار خاصی ندارید، برای نمونه پرداخت و سرمایه‌گذاری با آن انجام ندهید، آن ارز ارزشی نخواهد داشت.

برای نمونه سودمندی ارز دیجیتال اتریوم به دلیل پلتفرم قرارداد هوشمند است. این امر سبب قیمت نسبتا بالای اتریوم در برابر سایر ارزهای دیجیتال است. همچنین هراندازه تعداد پروژه‌های رمزارز با کاربرد گسترده‌تر افزایش یابد، به همان میزان پذیرش عمومی و افزایش تقاضای آن‌ها سرعت بیشتری خواهد داشت. ارز دیجیتال بیت کوین و سایر رمزارزهای رمزنگاری شده و غیرمتمرکز، کاربرد فراوانی در دنیای دیجیتالی پیش‌رو و فضاهای متاورس، و بر بستر بلاکچین دارند.

فعالیت رسانه ها و فاکتورهای اجتماعی

یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر قیمت هر بیت کوین در سال ۱۴۰۲ و سایر ارزها طی سال‌های آتی، فاکتورهای اجتماعی است. درواقع فاکتورهای اجتماعی احساسات سرمایه‌گذاران را مورد هدف قرار می‌دهد. در این حالت هرگونه اظهار نظری توسط مقامات کشور و افراد مشهور در رابطه با ارزهای دیجیتال می‌تواند موجب ایجاد شک و تردید در سرمایه‌گذاران شود. و یا حتی آن‌ها را ترغیب به وارد کردن بخش بیشتری از دارایی‌هایشان به بازار کند.

ترس از دست دادن سرمایه (Fear Of Missing Out) و از دست دادن فرصت سود، موجب می‌شود که سرمایه‌گذاران طی تصمیم‌گیری‌های احساسی اقدام به خرید و فروش ارزهای دیجیتال نکنند. این مسئله نیز همانند اتفاقی است که طی اپیدمی ویروس کرونا برای رمزارزها رخ داد.

 ترس و وحشت در دنیا به سبب ظهور بیماری کرونا، باعث شد کاربران اقدام به فروش دارایی‌های خود کرده و طی آن قیمت رمزارزها به شدت کاهش یافت. برخی از تحلیلگران و کارشناسان حوزه ارز دیجیتال، این تردیدها و ترس‌ها را در کوتاه مدت مسئله‌ای طبیعی می‌‌دانند. درهرحال از بروز احساسات و تصمیم‌گیری‌های احساسی و هیجانی در بازار رمزارز باید خودداری نمود.

شایعات و اخبار تاثیر گذار بر ارز دیجیتال

همانطور که می‌دانید روزانه شاهد شایعات و اخبار تاثیرگذار بر ارز دیجیتال هستیم. این اخبار گاهی در راستای حمایت از رمزارزها و گاهی نیز در جهت ایجاد شک و تردید میان مردم نسبت به کریپتوکارنسی می‌شوند. برای نمونه وضعیت صرافی MTGOX و اخبار هک شدن آن، از عواملی بود که موجب کاهش قیمت بیت کوین در طی زمان‌های مختلف شد. در نمونه دیگر زمانی که شرکت تسلا، بیت کوین را به عنوان یکی از روش‌های پرداخت این شرکت معرفی نمود، قیمت بیت کوین افزایش یافت.

همچنین خبر پذیرش بیت کوین در کشورها به عنوان پول رسمی یک کشور و روش پرداختی، نوسانی مثبت برای قیمت بیت کوین بود. بالعکس آن منتشر شدن خبر عدم پذیرش بیت کوین در کشوری خاص و ایجاد مالیات و محدودیت بر ارزهای دیجیتال نیز موجب کاهش تقاضا و در نتیجه کاهش قیمت بیت کوین شد.

محدودیت ها و مسائل قانونی

مسائل قانونی و مربوط به دولت‌ها نیز یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر قیمت بیت کوین است. درصورتی که دولتی در قوانین مالیات و دارایی سختگیر باشد، یکی از اقدامات رایج مخفی نمودن دارایی‌ها با استفاده از ارزهای دیجیتال است که این مسئله به دلیل افزایش تقاضا، باعث تغییر در قیمت بیت کوین و دیگر ارزها می‌شود.

اقدامات قانونی مثبت نیز همانند رسمی کردن ارزها به عنوان ارز یک کشور، اثرات مثبتی در قیمت ارزهای دیجیتال دارد. این درحالی است که ممنوعیت‌های رمزارزها توسط یک کشور اثرات منفی به دنبال خواهد داشت.

برای نمونه عرضه اولیه (ICO) در ماه سپتامبر سال 2017 (شهریور سال 1396) در کشور چین ممنوع شد و این مسئله سبب کاهش قابل توجه قیمت ارزهای دیجیتال گردید. البته با حمایت مجدد ارزهای دیجیتال و بلاکچین توسط چین، قیمت‌ها دستخوش تغییرات مثبتی گردید.

پذیرش عمومی

یکی از چالش‌های پیش‌رو در بازار کریپتوکارنسی مسئله پذیرش ارزهای دیجیتال توسط عموم مردم، دولت‌ها، بانک‎ها و شرکت‌های بزرگ است. با توجه به نوظهوری فناوری بلاکچین و ناشناخته بودن ارزهای دیجیتال برای اکثریت مردم، بسیاری از افراد برای سرمایه‌گذاری در این حوزه با احتیاط عمل می‌کنند. بدون شک با افزایش اعتماد مردم به کریپتوکارنسی‌ها و افزایش درک و فهم عمومی از این فناوری، با افزایش قیمت ارزهای دیجیتال روبرو خواهیم بود.

فورک های متعدد

فورک (Fork) یکی از روش‌های ایجاد تغییرات در بلاکچین و بروزرسانی آن است. درواقع فورک نوعی انشعاب از بلاکچین اصلی می‌باشد که با اعمال تغییراتی روی کد منبع یک پروژه، ایجاد می‌شود. فورک به علت‌های زیادی نظیر نیاز به اضافه کردن قابلیت جدید، حل اختلاف میان اعضای یک جامعه بر سر سیاست‌های کلی و رفع مشکلات امنیتی اتفاق می‌افتد.

به دلیل انشعابات منظم از زنجیره ارزهای دیجیتال و فورک‌های متعدد و تولید انواع ارز دیجیتال مشتق شده، منتقدان از این بازار مدعی هستند که رمزارزها محدود نبوده و موضوع کمیابی ارزها را جدی نمی‌گیرند.

برای مثال در تاریخ 6 تا 11 مارس سال 2013، فورک غیرمنتظره‌ای برای بیت کوین تولید گردید و قیمت بیت کوین طی آن 25درصد کاهش پیدا کرد. در 11 تا 16 ژوئن سال 2017 نیز با ایجاد فورک بیت کوین کش، قیمت بیت کوین کاهش 36 درصدی داشت.

نوسانات بازار و نهنگ ها

یکی دیگر از عوامل مهم در قیمت ارزهای دیجیتال، افرادی هستند که مقدار فراوانی از سرمایه را در بازار کریپتوکارنسی در اختیار دارند. از این افراد به اصطلاح با نام نهنگ یا وال یاد می‌شود که بزرگترین بازیگر ارزها هستند. این افراد در بازار کریپتوکارنسی همانند سهامداران عمده در بازار بورس می‌باشند. در بازار ارزهای دیجیتال برخی از معروف‌ترین نهنگ‌ها، ساتوشی ناکاموتو (خالق بیت کوین)، راجر ور و دوقلوهای وینکلواس هستند که بخش زیادی از بیت کوین را در اختیار دارند. برخی از نهنگ‌ها تمایل به نگهداری بیت کوین‌های خود داشته و برخی دیگر به خرید و فروش آن می‌پردازند. این افراد چه بیت کوین‌ها را نگه دارند و چه بفروشند، در بازار ارز دیجیتال تاثیرگذارند.

تصور کنید یک نفر یا گروهی از وال‌ها یا نهنگ‌ها بخش زیادی از اتریوم را بفروشند. این امر موجب ایجاد روند نزولی در بازار و ریزش قیمت‌ها می‌شود. زیرا عموم مردم فکر می‌کنند که حجم عظیمی از سرمایه در حال خروج از شبکه است و بدین ترتیب شک و تردید ایجاد خواهد شد. درمقابل درصورتی که نهنگ‌ها، اتریوم خود را نفروشند و نگه‌دارند، به دلیل کاهش تعداد کل اتریوم‌هایی موجود برای خرید، بازار تحت فشار قرار گرفته و قیمت آن افزایش میابد.

حجم معاملات

یکی از عوامل مهم در زمان معامله که تریدرهای حرفه‌ای بدان توجه می‌کنند، حجم معاملات است. چراکه این فاکتور به خوبی بیانگر روند آینده بازارهای مالی است. زیرا در شرایطی که با افزایش حجم معاملات در بازار روبرو هستیم، قیمت ارزهای دیجیتال در مقایسه با قبل افزایش خواهد یافت. بالعکس زمانی که حجم معاملات کاهش پیدا می‌کند، قیمت رمزارزها روندی نزولی خواهد داشت.

البته نکته قابل توجه این است که حتما می‌بایست تغییرات اخیر حجم معاملات و اخبار بیت کوین امروز را بررسی نمود. و تغییرات حجم معاملات در سال‌های قبل معیار مناسبی برای پیش‌بینی قیمت بیت کوین در سال‌های آتی نخواهد بود.

کارمزدهای تایید تراکنش بیت کوین

یکی از عوامل موثر بر قیمت بیت کوین، کارمزدی است که ماینرها به‌منظور تایید تراکنش در زمان انجام معاملات در بلاک دریافت می‌کنند. درحالت کلی انجام معاملات در بازار کریپتوکارنسی رایگان است و بدین منظور کمیسیونی دریافت نخواهد شد. اما درصورت عجله داشتن فرد در صف انتظار تایید تراکنش‌ها، با پرداخت کارمزد به ماینرها می‌تواند سرعت تایید تراکنش را افزایش دهد.

به طور معمول کامزد ماینرها تقریبا برابر با 2% است. اما با افزایش حجم مبادله تایید شده، کارمزد نیز بیشتر خواهد شد. از این‌رو با افزایش کارمزد، هزینه‌ها بالاتر رفته و در نتیجه قیمت بیت کوین نیز بیشتر می‌شود.

رقابت میان بیت کوین و دیگر رمزارزها

بیت کوین، مادر ارزهای دیجیتال و شناخته‌ شده‌ترین ارز دیجیتال در بازار جهانی است. باوجود اینکه هنوز بیت کوین انتخاب اول سرمایه‌گذاری می‌باشد؛ ارزهای دیجیتال دیگری نظیر تتر، اتریوم، بایننس، کاردانو و داتاز در مارس 2021 به عنوان نزدیکترین رقبای بیت کوین معرفی شده و در تلاش برای جلب توجه سرمایه‌گذاران هستند. قیمت بیت کوین به سبب تنوع بالا و رقابت گسترده در بازار، کم و بیش ثابت می‌باشد.

این درحالیست که اگر بیت کوین تنها ارز دیجیتال موجود در بازار بود، قیمت آن متفاوت و شاید حتی کمتر از مقدار کنونی آن بود.

مبادلات ارزهای دیجیتال در صرافی های مختلف

شاید برای کاربران پیش آمده باشد که با جستجوی قیمت بیت کوین در اینترنت با قیمت‌های متفاوتی روبرو شده باشند. برای نمونه قیمت بیت کوین در 1 ژوئن سال 2020 در صرافی Coindesk.com برابر 9.710.72.1 دلار بود. این درحالیست که در همان تاریخ در Winkdex.com بیت کوین برابر با قیمت 9402.79 دلار معامله شده بود. از این‌رو می‌توان گفت یکی از عوامل موثر بر قیمت بیت کوین و علت تفاوت قیمت آن در سایت‌های متعدد این است که این ارز به جای معامله در یک مکان خاص در صرافی‌های مختلف معامله می‌شود؛ که هر یک به طور مستقل و براساس معاملات انجام شده، اقدام به قیمت‌گذاری کرده‌اند.

شاخص‌ها با جمع‌آوری قیمت‌ها از صرافی‌های مختلف، میانگین قیمت‌ها را در صرافی‌های متعدد محاسبه می‌کنند. اما به دلیل عدم استفاده از صرافی‌های یکسان برای دستیابی به میانگین قیمت بیت کوین، میانگین بدست آمده یکسان نخواهد بود. از این‌رو باتوجه به اینکه اطلاعات بدست آمده مرتبط با کدام صرافی است، قیمت این ارز همواره درحال تغییر است. همچنین در پلتفرم‌های مختلف معامله ارزهای دیجیتال به دو صورت مبادله با دلار و مبادله با دیگر ارزهای دیجیتال انجام می‌شود. با گسترش و افزایش نقدینگی در این دست از پلتفرم‌ها، قیمت بیت کوین نیز افزایش میابد.

چگونگی انجام معامله با بررسی عوامل تاثیر گذار بر قیمت بیت کوین

یکی از خواسته‌های مشترک معامله‌گران این است که بتوانند با پیش بینی روند تغییرات بازار موجب افزایش سودآوری خود شوند. فعالیت در بازارهای مالی نوعی بازی احتمالات به شمار می‌رود که هیچگونه قطعیتی در آن نمی‌توان یافت. طبق تحلیل بنده شما براساس بررسی عوامل مهم در قیمت بیت کوین می‌توانید تحلیلی جزئی‌تر و دقیق‌تر انجام دهید. و در پوزیشن‌های مختلف علت رشد بیت کوین امروز و یا پایین آمدن آن را تجزیه و تحلیل نموده و از این روش موجب افزایش بازدهی معاملات خود شوید.

به یاد داشته باشید به‌منظور ماندگاری و فعالیت مداوم در بازارکریپتوکارنسی باید به مرور زمان تجربه، دانش و مهارت‌های خود را در حوزه معامله‌گری افزایش دهید و همواره نسبت به اخبار تاثیر گذار بر ارز دیجیتال و اخبار بیت کوین امروز بروز باشید. همچنین با نظر کارشناسان در مورد آینده بیت کوین و آگاخی نسبت به اخبار بنیادین آن می‌توانید روند بازار را تا حدودی پیش بینی کنید. همچنین با استفاده از علم تحلیل تکنیکال و بکارگیری ابزارهای تحلیلی نظیر اندیکاتورها و نرم افزار ال ویو، سطوح مقاومت، حمایت و مفاهیم مرتبط با پرایس اکشن، بهترین پوزیشن‌های ورود و خروج از معاملات را برای خود مشخص نمایید.

تاثیر بیت کوین بر سایر ارزهای دیجیتال

تا اینجا عوامل تاثیرگذار روی قیمت بیت کوین را بررسی کردیم. حال به بیان تاثیر بیت کوین بر سایر ارزهای دیجیتال خواهیم پرداخت. بیت کوین به عنوان اولین رمزارز و پادشاه ارزهای دیجیتال شناخته می‌شود و تغییرات قیمت دیگر رمزارزها در اغلب موارد دنباله‌رو و پیرو تغییرات قیمت بیت کوین می‌باشد. به عبارتی قیمت آلت کوین‌ها بعد از تغییر قیمت بیت کوین، هم‌سو با آن دچار تغییر می‌شود. اما میزان تغییرات آلت کوین‌ها همیشه از میزان تغییر قیمت بیت کوین بیشتر خواهد بود. برای نمونه با افزایش قیمت بیت کوین، قیمت آلت کوین‌ها افزایش داشته اما درصد افزایش آن از درصد افزایش قیمت بیت کوین بیشتر می‌باشد و بالعکس.

درحالت کلی نمی‌توان هیچ‌کدام از عوامل بالا را به عنوان مهم‌ترین عامل انتخاب نمود. در برخی مواقع ممکن است طی رخداد چند عامل به صورت همزمان نوسانات شدیدی در قیمت ایجاد شود. از این‌‍رو یک تریدر حرفه‌ای تنها باید براساس استراتژی‌های معاملاتی خود عمل نموده و تسلیم هیجانات بازار نگردد. اما در بیانی می‌توان گفت عامل عرضه و تقاضا تاثیر بیشتری در قیمت ارزهای دیجیتال دارند.

بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال وظیفه انجام امور مالی در بلاکچین را دارند. با افزایش استفاده از بلاکچین در امور مختلف، کاربرد این رمزارزها به عنوان روش پرداخت در این محیط افزایش می‌یابد. از این‌رو با توجه به افزایش تقاضا و روند کاهش عرضه بیت کوین، قیمت این ارز رو به افزایش بوده و در میان سرمایه‌گذران و مصرف کنندگان به دلیل سودآوری بالا و توانایی در کاهش تورم محبوبیت دارد.

ارزش بیت کوین تا حدودی به مقدار عرضه و تقاضا، دسترسی آن، ارزهای دیجیتال جایگزین و مقدار پاداش ماینرها بستگی خواهد داشت.

بیت کوین طی سال‌های اخیر، دچار نوسانات شدیدی شده است؛ اما هنوز به عنوان پادشاه ارزهای دیجیتال معرفی می‌شود. شما قبل از هر اقدام باید نسبت به اهداف و شرایط خود آگاهی کامل داشته و با توجه به نظر کارشناسان در مورد آینده بیت کوین و اخبار بیت کوین امروز اقدام به سرمایه گذاری کنید.

باتوجه به اینکه ارزهای دیجیتال ماهیت فیزیکی ندارند و تحت نظارت، تولید و کنترل هیچ نهاد و دولتی نیستند؛ عوامل اقتصادی هیچ تاثیری روی قیمت آن‌ها نخواهد داشت.

باتوجه به اینکه بیت کوین نظیر طلا بیشتر به عنوان ذخیره ارزش معرفی می‌شود، با دلار رابطه عکس دارد. بدین صورت که با افزایش ارزش دلار، قیمت بیت کوین کاهش خواهد یافت و بالعکس.

ارسال پاسخ