بازار سرمایه و طاقت ضرر:
در بهار سال 1383 من (فرهاد مقدم سلیمی) در بورس اوراق بهادار تهران پرتفوی گردانی می کردم. درهمان سال بعد از اتمام session معاملات احضاریه ای به دست من رسید. یکی از مشتریانی که برای شان سبد گردانی می کردیم، از ما شکایت کرده بود.
با بررسی پرونده مشخص شد که ما با سرمایه ایشان سهمی خریده بودیم که حدود 80% سود ایجاد کرده بود. اما طبق قواعد و مقررات مان کل سرمایه ایشان را وارد سرمایه گذاری نکرده بودیم. فقط 1/3 سرمایه ایشان وارد بازار سرمایه شده بود. شکایت وی از این قرار بود که با توجه به اینکه می دانستیم این سهام خاص انقدر سود دهی دارد، چرا سهام بیشتری نخریده بودیم. پرونده حدود 1 سال طول کشید تا بسته شود و ما بی گناهی خود را اثبات کنیم.
اما آنچه مد نظر است سرنوشت این دوست عزیز است. حدود دو سال بعد یکی از دوستان مشترک ما و ایشان، تعریف می کرد که تمام سرمایه اش را وارد همین سهام کرده است
حتی منزل و زمین خود را فروخته است. در حالی که ما عاقلانه 1/3 سهام ایشان را وارد بازار کرده بودیم و سپس با سود 80% پوزیشن را بسته بودیم. اما ایشان روی سهم صبر کرده بود.
ویدیوهای آموزشی فرهاد اکسچنج را دنبال کنید.
آن زمان این سهام 800 تومان بود سپس 1000 تومان حتی تا 4000 تومان رسیده بود و بعد به تدریج افول کرد. این سهم تا 3000 تومان 2000 تومان و حتی فکر می کنم تا 200 تومان یا 300 تومان هم رسید. اما ایشان تا آن زمان هم این سهم را نگه داشته بود و طبعا تمام دارایی اش را از دست داد. از این دسته وقایع به دفعات در بازار های مالی اتفاق افتاده است.

نتیجه ای که از این وقایع می گیریم:
- چنانچه از نظر مادی و روانی قابلیت قبول ضرر و تحمل زیان را ندارید به هیچ وجه وارد بازار کریپتوکارنسی ها نشوید.
- به هیچ عنوان پول سخت به دست آمده یا پولی که از دست دادن آن خللی در زندگی شما بوجود می آورد وارد بازار کریپتوکارنسی ها نکنید.
اما این نتیجه را باید در رابطه با بازار کریپتوکارنسی ها سفت و سخت تر بگیریم. زیرا نوسان در بازار کریپتو ها بیشتر از بازار های دیگر است.